flexkidzkinderopvang.nl

medewerkers Flexkidz Kinderopvang

Arianne Kortleve, Houder Flexkidz Kinderopvang

Hallo,

Ik ben Arianne Kortleve, sinds 2014 eigenaar / houder van Flexkidz kinderopvang.

 

Ik was heel jong toen ik al wiste: ik wil met kinderen werken! Het begeleiden van de kinderen vond en vind ik nog steeds fantastisch.

Hoe de kinderen met elkaar omgaan in een groep, wat ze van elkaar leren...... in 1 woord geweldig om te zien!

 

Van pedagogisch medewerkster ben ik doorgegroeid, steeds meer verantwoordelijkheden, totdat ik nu kan zeggen dat ik de trotse houder ben van deze geweldige opvanglocaties in Appelscha en Oosterwolde.

 

Mijn belang is dat er goede kwaliteit opvang geboden wordt aan de kinderen, dat de kinderen een fijne tijd hebben en dat de ouder heerlijk kan werken!

 

Kom gerust eens kijken op Flexkidz!!! Ik ben er trots op!

 

Nynke Ekkels, BSO locatie Oosterwolde

Ik ben Nynke Ekkels,  47 jaar jong, getrouwd met Rien en moeder van Ilse (18jaar) en Jarne (15 jaar). Mijn hobby’s zijn haken en fröbelen met van alles en nog wat, ook een leuk boek vind ik niet te weerstaan. Ik ben begonnen als stagiaire (Ik besloot na mijn 40e eindelijk mijn hart te volgen) in Appelscha een paar jaartjes geleden en mocht na mijn diplomering gezellig bij de flexkidzclub blijven, toen Arianne besloot om ook in Oosterwolde open te gaan heb ik er voor gekozen om daar op de BSO te gaan werken. Dat doe ik nu dus alweer een paar jaar met heel veel plezier met mijn collega Joke van het KDV en onze vliegende keep Rianne. Wie weet tot ziens op flexkidz Oosterwolde

Joke Roos, KDV oosterwolde

Ik ben Joke Roos en werk sinds 2002 met heel veel plezier in de kinderopvang. De liefde die ik in mijn werk kwijt kan én ontvang geeft me veel voldoening. De eerlijkheid en spontaniteit van de kinderen levert vaak leuke en grappige  momenten op. I love it!

Rianne Tillema, invalkracht Oosterwolde

Hallo, ik ben Rianne Tillema ben 20 jaar en ik woon in Haulerwijk.

Ik heb ervaring opgedaan door het vele stage lopen tijdens mijn opleiding. Dit werk vind ik erg leuk om te doen, omdat ik dol ben op kinderen. Ik vind het leuk om de kinderen te helpen en te begeleiden. Ook geef ik ze aandacht en een luisterend oor. En natuurlijk bezorg ik de kinderen een gezellige en leuke dag op Flexkidz.

Nicole Roos, KDV Appelscha

Hallo ik ben Nicole Roos en ik werk sinds 2009 met heel veel plezier in de kinderopvang. Ik vind het heel erg fijn en belangrijk om de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, waarin ze zich goed kunnen ontwikkelen.

nicole_2.jpg

Lotte Evenboer, invalkracht

Hallo, Ik ben Lotte, moeder van twee kinderen en heb daarnaast ook nog eens twee bonuskinderen (7,9,10 en 12). Overbodig dus om te vertellen dat ik kinderen erg leuk vind, en dus ook met veel plezier bij Flexkidz werk! Ik ben sinds 2010 werkzaam in de kinderopvang en ik doe dit nog elke dag met veel plezier. Ik vind het belangrijk om elk kind een veilige omgeving te bieden en normen en waarden bij te brengen. Zelfstandigheid/zelfredzaamheid staan bij mij hoog in het vaandel, zodat kinderen een goede basis hebben op weg naar "de grote wereld". Naast pedagogisch medewerker ben ik ook gewichtsconsulent en leefstijlcoach, ik probeer dus altijd oplossingsgericht te handelen en elke situatie vanuit meerdere perspectieven te zien, oftewel: "kan ik niet" bestaat niet!

Patricia Koning, KDV appelscha

Hallo, mijn naam is Patricia Koning. Samen met mijn vriend Andre en hondje Luna wonen wij in Oosterwolde. Ik heb in 2012 mijn opleiding pedagogisch medewerker afgerond en heb hierna 2,5 jaar werkervaring opgedaan in Assen. Het werken met kinderen heb ik altijd graag gedaan en is mijn passie ik ben dan ook erg blij dat ik dit bij Flexkidz kan voortzetten. Sinds begin 2016 ben ik werkzaam bij Flexkidz. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om een boswandelingen te maken en leuke dingen te doen met familie en vrienden.

Marjan Bredewout, BSO Appelscha

 Hoi,

Mijn naam is Marjan Bredewout, ik ben sinds 2005 werkzaam in appelscha.

Ik ben er ruim een jaartje uit geweest maar met liefde weer terug gekomen. Ik ben moeder van al

Ik ben erg creatief, zowel op het werk als  in mijn vrije tijd. Ik vind het leuk om van niets iets te maken en om samen met de kinderen leuke activiteiten te bedenken.

Tot zover marjan…..

 

 ik hoop je graag op flexkidz te mogen ontvangen om samen met jullie leuke herinneringen te maken.

Akkie Jeeninga, BSO Appelscha

Hallo ik ben Akkie en werk sinds 2000 in de kinderopvang.
De laatste jaren op de B.S.O
Het leuke van hier werken is, om samen met collega's een plek aan te bieden waar de kinderen zich veilig voelen.
Waar ze zichzelf mogen en kunnen zijn.
Een plek die uitdaging bied om zich te ontwikkelen.
Samen met anderen spelen en vooral waar we het leuk hebben met elkaar.

Sandra Hofstra KDV en BSO Appelscha

Mijn naam is Sandra Hofstra en ik woon samen met mijn vriend in Jubbega. Ik ben een oude rot in het vak en ben nu 16 jaar werkzaam in de kinderopvang.

Werken met kinderen is mijn ding omdat er geen kind hetzelfde is en elke dag dus anders is. Ik probeer het beste uit een kind te halen door altijd positief te zijn! Genieten van de kinderen doe ik vooral als ze grappige uitspraken hebben en behulpzaam zijn naar andere kinderen, en natuurlijk geniet ik van veel meer dingen die er dagelijks gebeuren.

page loading