flexkidzkinderopvang.nl

medewerkers Flexkidz Kinderopvang

Arianne Kortleve, Houder Flexkidz Kinderopvang

Hallo,

Ik ben Arianne Kortleve, sinds 2014 eigenaar / houder van Flexkidz kinderopvang.

 

Ik was heel jong toen ik al wiste: ik wil met kinderen werken! Het begeleiden van de kinderen vond en vind ik nog steeds fantastisch.

Hoe de kinderen met elkaar omgaan in een groep, wat ze van elkaar leren...... in 1 woord geweldig om te zien!

 

Van pedagogisch medewerkster ben ik doorgegroeid, steeds meer verantwoordelijkheden, totdat ik nu kan zeggen dat ik de trotse houder ben van deze geweldige opvanglocaties in Appelscha en Oosterwolde.

 

Mijn belang is dat er goede kwaliteit opvang geboden wordt aan de kinderen, dat de kinderen een fijne tijd hebben en dat de ouder heerlijk kan werken!

 

Kom gerust eens kijken op Flexkidz!!! Ik ben er trots op!

 

Nynke Ekkels, BSO locatie Oosterwolde

Ik ben Nynke Ekkels,  47 jaar jong, getrouwd met Rien en moeder van Ilse (18jaar) en Jarne (15 jaar). Mijn hobby’s zijn haken en fröbelen met van alles en nog wat, ook een leuk boek vind ik niet te weerstaan. Ik ben begonnen als stagiaire (Ik besloot na mijn 40e eindelijk mijn hart te volgen) in Appelscha een paar jaartjes geleden en mocht na mijn diplomering gezellig bij de flexkidzclub blijven, toen Arianne besloot om ook in Oosterwolde open te gaan heb ik er voor gekozen om daar op de BSO te gaan werken. Dat doe ik nu dus alweer een paar jaar met heel veel plezier met mijn collega Joke van het KDV en onze vliegende keep Rianne. Wie weet tot ziens op flexkidz Oosterwolde

Joke Roos, KDV oosterwolde

Ik ben Joke Roos en werk sinds 2002 met heel veel plezier in de kinderopvang. De liefde die ik in mijn werk kwijt kan én ontvang geeft me veel voldoening. De eerlijkheid en spontaniteit van de kinderen levert vaak leuke en grappige  momenten op. I love it!

Rianne Tillema, invalkracht Oosterwolde

Hallo, ik ben Rianne Tillema ben 20 jaar en ik woon in Haulerwijk.

Ik heb ervaring opgedaan door het vele stage lopen tijdens mijn opleiding. Dit werk vind ik erg leuk om te doen, omdat ik dol ben op kinderen. Ik vind het leuk om de kinderen te helpen en te begeleiden. Ook geef ik ze aandacht en een luisterend oor. En natuurlijk bezorg ik de kinderen een gezellige en leuke dag op Flexkidz.

Nicole Roos, KDV Appelscha

Hallo ik ben Nicole Roos en ik werk sinds 2009 met heel veel plezier in de kinderopvang. Ik vind het heel erg fijn en belangrijk om de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, waarin ze zich goed kunnen ontwikkelen.

nicole_2.jpg

Patricia Koning, KDV appelscha

Hallo, mijn naam is Patricia Koning. Samen met mijn vriend Andre en hondje Luna wonen wij in Oosterwolde. Ik heb in 2012 mijn opleiding pedagogisch medewerker afgerond en heb hierna 2,5 jaar werkervaring opgedaan in Assen. Het werken met kinderen heb ik altijd graag gedaan en is mijn passie ik ben dan ook erg blij dat ik dit bij Flexkidz kan voortzetten. Sinds begin 2016 ben ik werkzaam bij Flexkidz. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om een boswandelingen te maken en leuke dingen te doen met familie en vrienden.

Marjan Bredewout, BSO Appelscha

 Hoi,

Mijn naam is Marjan Bredewout, ik ben sinds 2005 werkzaam in appelscha.

Ik ben er ruim een jaartje uit geweest maar met liefde weer terug gekomen. Ik ben moeder van al

Ik ben erg creatief, zowel op het werk als  in mijn vrije tijd. Ik vind het leuk om van niets iets te maken en om samen met de kinderen leuke activiteiten te bedenken.

Tot zover marjan…..

 

 ik hoop je graag op flexkidz te mogen ontvangen om samen met jullie leuke herinneringen te maken.

Akkie Jeeninga, BSO Appelscha

Hallo ik ben Akkie en werk sinds 2000 in de kinderopvang.
De laatste jaren op de B.S.O
Het leuke van hier werken is, om samen met collega's een plek aan te bieden waar de kinderen zich veilig voelen.
Waar ze zichzelf mogen en kunnen zijn.
Een plek die uitdaging bied om zich te ontwikkelen.
Samen met anderen spelen en vooral waar we het leuk hebben met elkaar.

Sandra Hofstra KDV en BSO Appelscha

Mijn naam is Sandra Hofstra en ik woon samen met mijn vriend in Jubbega. Ik ben een oude rot in het vak en ben nu 16 jaar werkzaam in de kinderopvang.

Werken met kinderen is mijn ding omdat er geen kind hetzelfde is en elke dag dus anders is. Ik probeer het beste uit een kind te halen door altijd positief te zijn! Genieten van de kinderen doe ik vooral als ze grappige uitspraken hebben en behulpzaam zijn naar andere kinderen, en natuurlijk geniet ik van veel meer dingen die er dagelijks gebeuren.

Joyce Druyf, KDV Appelscha

Mijn naam is Joyce Druyf. Ik ben geboren in 1993. Ik woon sinds dit jaar samen met mijn vriend Rik  in Appelscha. Mijn grote hobby is het kijken van voetbal en dit doe ik dan ook regelmatig bij de wedstrijden van sc Heerenveen.  In 2014 heb ik mijn diploma SAW-Onderwijsassistent niveau 4 behaald. Werken met kinderen is echt mijn passie! Kinderen zijn zo puur en zorgeloos. Ik kan erg om ze lachen en vind het heerlijk om samen met de kinderen activiteiten uit te voeren waaraan zij plezier beleven en waarbij ze tegelijkertijd nieuwe vaardigheden verwerven die ze nodig hebben om zich verder te ontwikkelen. Het is iedere keer weer genieten als ik met de kinderen werken mag!

Jolanda Tichelaar, invalkracht.

Mijn naam is Jolanda Tichelaar. Ik ben getrouwd met Jack. We hebben

2 prachtige dochters.

Maike is 11 jaar en Sanne is 6 jaar. Ze gaan naar de Mandebrink naar

school.

Naast dat ik invalkracht ben bij Flexkidz, werk ik bij Stichting Trajectum.

Ik ben daar al bijna 18 jaar werkzaam.

Tot 4 jaar geleden heb ik altijd, naast mijn vaste baan,

gymnastiek/turntraining gegeven aan kinderen vanaf 2 jaar tot

volwassenen.

Ik mis nu de omgang met meerdere kinderen toch wel een beetje.

De ontwikkeling van een kind vind ik erg interessant. Samen ontdekken, samen spelen, samen praten.  We gaan er een leuke tijd van maken!

Ik zie je bij Flexkidz!

Melanie Eizinga, invalkracht

Hallo allemaal,

Graag stel ik mijzelf even voor. Mijn naam is Melanie Eizinga en woon samen
met mijn vriend Ulko in Appelscha. Samen hebben wij een zoontje, Sem.
 Hij is bijna 2 jaar.

Momenteel heb ik een vaste baan in de horeca, maar het werken met
 kinderen blijft mij aantrekken. Vandaar mijn keuze om als invalkracht
aan het werk te gaan. Al eerder ben ik werkzaam geweest binnen de
 kinderopvang in Appelscha, maar toen viel deze nog onder Speelwerk.

Een aantal ouders zullen mij wellicht al hebben gezien, omdat ik al werkzaam ben op de maandagmiddag. Dit, op de bso. In de toekomst hoop ik ook in te kunnen vallen op het kdv.

Yolanda de Vegt, invalkracht

Hallo, om me even voor te stellen, mijn naam is Yolanda de Vegt. Samen met mijn man en 2 (bijna) volwassen kinderen woon ik in  Oosterwolde.  Ik vind het erg leuk dat ik als invalkracht mag bijdragen aan een plezierige tijd voor de kinderen bij Flexkidz.

Jannie Buisman, invalkracht.

Ik ben erg blij dat ik via deze weg, mezelf aan jullie voor mag stellen als invalkracht bij Flexkidz Kinderopvang.

Mijn naam is Jannie Buisman, 56 jaar en woonachtig in Oosterwolde.

Ondertussen heb ik al meer dan 25 jaar ervaring in het werken met kinderen van verschillende leeftijden en in verschillende groepssamenstellingen. 

Bij Flexkidz hoop ik hier nog een aantal jaren aan toe te kunnen voegen.

Geen kind is hetzelfde en heeft een eigen uitdaging nodig om zich te kunnen ontwikkelen.

Of dit nu is door o.a. lekker met ze te knutselen, te lezen, een spelletje te doen of door heerlijk te kliederen met modder.

Dit en hun vaak pure reacties, zijn nu net hetgeen waar ik veel plezier en enthousiasme uit kan halen.

 

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten en als er vragen zijn: stel ze gerust!

 

Jannie Buisman

 

Roos Allis

ik ben Roos en ben net afgestudeerd aan de opleiding onderwijsassistent. Ik kom als invalkracht werken bij FlexKidz. In mijn vrije tijd ben in actief bij scouting de Biezenhutters. In de zomervakantie ben ik vrijwillig leiding  bij vakantie spelweek, daar organiseer je samen met een groep enthousiaste jongeren een gezellige week voor de basisschool jeugd uit Ooststellingwerf. Naast al mijn drukke bezigheden ben ik veel lopend en fietsend in de bossen van Appelscha te vinden.

Sigrid Boonstra, invalkracht beide locaties.

Mijn naam is Sigrid Boonstra en ik ben de nieuwe invalkracht van Flexkidz!. Ik word zowel in Appelscha als in Oosterwolde ingezet wanneer dit nodig zal zijn. In Februari ben ik voor het eerst zelf moeder geworden van een prachtige zoon genaamd Nino. Na een poosje thuis zitten wou ik toch graag weer aan het werk en contact hebben met kinderen en collega's en deze kans krijg ik hier bij flexkidz!

Dus als u mij ziet lopen en u wilt wat weten aarzel niet en spreek mij gerust aan!

Tot ziens in Appelscha of Oosterwolde!